E1: De aftrap!

Afgelopen zaterdag, 7 september, speelde de E-jeugd hun eerste wedstrijd van het seizoen tegen Saturnus in Ridderkerk. Het was heerlijk weer, en de kinderen stonden vol enthousiasme klaar om te beginnen. Voor Sophie was het een bijzondere dag, want het was haar allereerste wedstrijd. Ondanks haar zenuwen deed ze het fantastisch!

De keepers Manuela, Yuna, Damaris en Haley hebben als beren staan te keepen in het doel. Er werd goed samengespeeld. Een aandachtspunt voor de komende wedstrijden is dat we er nog meer op moeten letten dat alle kinderen de bal krijgen, en niet alleen de spelers in het midden. Dit is iets waar we op de trainingen verder aan zullen werken.

Tijdens de trainingen hebben we veel aandacht besteed aan het afronden in de hoeken van het doel en dat zagen we steeds meer terug komen in de wedstrijd. Daarnaast werden er snelle tegenaanvallen gespeeld.

Ook verdedigend stond het team sterk. De tegenstanders van Saturnus kwamen er nauwelijks doorheen. We kunnen terugkijken op een geslaagde eerste wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd!