Verenigingsdag zaterdag 6 juli

Na een gezellig en geslaagd kamp afgelopen weekend, is het ook alweer bijna tijd voor onze jaarlijkse verenigingsdag om het seizoen op een leuke manier met elkaar af te sluiten!

Allereerst bedankt voor de vele aanmeldingen voor het toernooi en de barbecue op zaterdag 6 juli 2024. Via dit bericht brengen wij jullie graag op de hoogte van de laatste informatie.

Dagindeling

In de onderstaande bijlage (link) vinden jullie meer informatie over het toernooischema en de teamindeling. Uiteraard hebben wij geprobeerd om alle voorkeuren in het schema te verwerken, maar hebben wij ook geprobeerd om de teams op ongeveer gelijke sterkte in te delen. Wij hopen op ieders begrip hiervoor.

Roda Seizoensafsluiting 2024 – Teamindeling – Wedstrijdschema

Voor wie komt helpen met het opbouwen, we starten hiermee om 09.30 uur!

Het toernooi start om 12.00 uur met team Oranje en team Rood. Er zijn in totaal 10 teams. Check vooraf goed in welk team je zit (let ook goed op de kleur!) en zorg dat je minimaal 30 minuten vooraf aanwezig bent. Deze tijd kun je bijvoorbeeld gebruiken om met je teamgenoten af te spreken wie op welke positie speelt en om de hoeveel minuten jullie willen wisselen. De kleur van het team staat vermeld bij de teamindeling.

Om 17.00 uur zal de finale van start gaan! Blijf gerust kijken om je favoriete teams aan te moedigen!

Na de finale gaan we met degenen die zich daarvoor hebben aangemeld een lekker hapje eten.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in! Wij hopen jullie ook!

Mocht je nog vragen hebben of is er iets nog niet helemaal duidelijk, dan horen wij dat natuurlijk graag! Stuur dan een mail naar :

Met sportieve groet,

AC Roda’71