DS2: Roda’71 DS 2 – Indus’67 DS1

Vandaag was de laatste wedstrijd van dit seizoen. Zou het zo kunnen zijn dat we nog een overwinning gaan behalen? Indus was de tegenpartij en gezien hun positie in de ranglijst zou het zo maar kunnen.

In eerste instantie zouden we laat in de middag spelen. Dit kwam niet goed uit voor de tegenpartij. De dames van DS2 moesten dus vroeg uit de veren. Het was goed weer en de stemming zat er bij voorbaat als goed in, omdat Esther een ganzenfamilie wilde wegjagen van het veld en bijna te grazen werd genomen door vader gans.

Van Luuk kregen we een aantal opdrachten. De eerste was als de sodemieter terug (deze opdracht krijgen we altijd). De tweede was speel met overtuiging.

Na het eerste fluitsignaal gingen we met volle overtuiging richten het goal en het ging goed. We scoorden. De eerste afspraak werd in de eerste helft niet altijd goed uitgevoerd waardoor de tegenpartij ook scoorde. Na de eerste helft waren we ervan overtuigd dat we konden winnen omdat we bijna gelijk stonden.

De stand was voor ons niet helemaal duidelijk, omdat er met het scorebord gespeeld werd. Het was wel duidelijk dat wij voor stonden.

We startten de tweede helft met volle overtuiging. Patries, ons scorekanon heeft uiteindelijk 8 doelpunten gemaakt. Daniëlle had ook de smaak te pakken en scoorde er ook een aantal.

Aan het einde van de wedstrijd werd het nog spannend, want op het scorebord stond 17-17. Zouden we dan toch niet gaan winnen.

Niet is minder waar, we hebben de wedstrijd gewonnen met 17-15!!

We zijn dus niet helemaal onderaan geëindigd in de competitie en zijn 6e geworden van de 8! We hebben weer een leuk seizoen achter de rug! Iedereen weer bedankt voor zijn en haar inzet. Ook het publiek bedankt voor jullie steun. Op naar een volgend seizoen.