D2: Het einde van het seizoen

Zondag 16 juni was het dan zo ver, de laatste wedstrijd van het seizoen voor team D2 én voor coach Erik bij HS2 en de laatste keer coachen voor Sophie die haar stage heeft afgerond.

Op nog 4 trainingen na waar trainer Luuk zich weer volledig op de inhoud mag committeren, bijna de eindstreep voor seizoen 2023-2024 nu alleen nog het kampweekend eraan komt.

De verenigingsdag is op 6 juli en die telt dus lekker niet mee 😛
Zie dat dan maar als mooie start voor het nieuwe seizoen.

Beide wedstrijden vergeten we maar even, al was die van HS2 een stuk gezelliger dan die van de D2. Nimmer heeft HS2 zoveel animo en fans gehad, en bij nader inzien laten we het daar ook bij omdat iemand klaagde over druk op de schouders of zoiets…

De guppen hebben daarna nog even flink kunnen uitstuiteren bij 39 Jumpstreet en ondertussen werd de frituur alvast opgewarmd zodat we nog even gezellig een snack en patatje konden eten.

Ware het niet dat een stel hooligans in oranje de sfeer kwamen verzieken door het EK op te zetten… Naast deze feestelijke afsluiter was er  kennelijk nog meer gepland want Nederland speelde nog even een wedstrijd voor het EK. Nou, vooruit dan maar, we kijken gezellig mee!

De presentjes gingen over en weer, van medailles om seizoen 2023-2024 af te sluiten tot aan een boekwerk met handgeschreven “recensies” over coach Erik waar heus nog wel een traantje voor gelaten wordt, maar niet voor de camera 😛

Volgend seizoen scheiden de dames van de heren naar D1 en zal D2 verder gaan met boys only.

Roda is gewend dat er nooit veel jongens zijn, maar straks staan er 13 voor onze neus…!

Ouders, dank voor jullie vertrouwen en steun, de guppen en ik gaan nog effe ravotten op kamp. Dit keer bewust compleet niet voorbereidt, wellicht levert dat weer genoeg materiaal op voor een kampfilm.

De coach