D2: Kwekkertjes, kwakertjes, ongeduldjes, laatste loodjes

Afgelopen zaterdag mocht D2 het weer eens proberen tegen de snel groeiende meiden van ETC waar D2 nog een beetje achterblijft in de groeispurt.

En dat had dan ook wel zo zijn uitwerking in en buiten het veld. Niet alles ging van een leien dakje, niet iedereen begrijpt heel goed wat er moet gebeuren in het veld, niet iedereen heeft de juiste hoeveelheid focus, het niveauverschil binnen het team begint nu soms een beetje parten te spelen en met vijf wissels wordt dat dan ook niet makkelijker. Net gewisseld en 30 seconden later vragen “mag ik er in?” zijn zo’n beetje de dwarsbomers aan de kant zodat je eigenlijk geen tijd hebt om je bezig te houden met de inhoud van de wedstrijd.

De laatste loodjes zeg maar. Wetende dat we volgend seizoen doodleuk afstevenen op 6 wissels, maar daar gaat de coach even een list voor verzinnen om dit te managen. Daarover meer zodra alles rond is voor volgend seizoen.

Volgende week zondag onze laatste wedstrijd in Rozenburg tegen Indus ’67 en dan gauw weer naar het veld voor een activiteit en einde seizoen vieren met een patatje en een snack!