GC1: Een team overwinning

Afgelopen zondag mocht de GC1 aantreden tegen Atomium’61 GC1.

 
Zonder de geblesseerde Viënne en Niene en de afwezige Max en Casper, maar gelukkig was Sep uit de D1 bereidt om mee te spelen.
 
Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, daarna begon Roda beter en beter te spelen. Er werd goed gekeken waar iedereen was en zo begon een zeer leuke wedstrijd zich te ontwikkelen met soms geweldige passes.
 
De ruststand van 17-10 was dan ook verdiend.
 
In de 2e helft was het aanvallend soms gewoon een kunststukje, verdedigend was het iets minder. Dat is ook een soort van logisch als je toch een aantal punten voor staat. Die scherpte behouden is dus nog een aandachtspunt.
 
Met een uitslag van 31-20 liepen ze van het veld af. Een verdiende overwinning gezien het vertoonde spel.
 
Caithlyn: Midden, rechteropbouw of keeper. Het lijkt niet uit te maken waar je speelt. Je doet het allemaal naar behoren. Blijf jezelf zo ontwikkelen!
 
Simon: Wat ben je gegroeid als cirkelspeler. Je lijkt af en toe wel uitschuifbare armen te hebben. Blijf zo doorgaan!
 
Thiago: Wat een snelheid heb jij vriend, je bent zo snel terug in de verdediging. Je had een doelpunt verdiend voor je mooie duik in de 6 meter. Verdedigend stond je weer als een huis.
 
Maja: Zowel linker- als rechter opbouw doe je naar behoren. Als midden breng je toch net even dat extra wat er nodig is, namelijk rust in het spel. Ik zal je blijven wisselen van posities want dat is goed voor je ontwikkeling. Blijf zo doorgaan!
 
Miloud: Als iemand 2 jaar geleden had gezegd dat jij een van de snelste spelers zou worden, zou ik in een deuk hebben gelegen. Inmiddels ben je zeer snel, zeker je explosiviteit is enorm, je weet goed wat je kan, maar gunt ook anderen een kans. Zo leuk om te zien!
 
Laura: Ook jij bent gelukkig op meerdere posities inzetbaar, inclusief het goal. Lekker gekeept vandaag, je straalde meer rust uit, ook op de rechter opbouw vond ik je lekker spelen. Blijf gaan voor je kansen, je kan zo lekker schieten!!!!
 
Queenchely: Allebei de hoeken gespeeld en lekker een doelpunt gescoord door over de cirkel naar binnen te trekken. Je gaat steeds beter schieten is mij opgevallen. Blijf jezelf ontwikkelen, je kan nog veel beter denk ik.
 
Joppe: De reus van het veld. Als cirkel ben je als een vis in het water, vandaag ook even je geprikkeld om als Linkeropbouw en als midden te spelen. Daar moet je nog aan wennen, maar het maakt je een beter speler.
 
Selm: Een heel mooi zacht stemmetje vandaag maar als een beer staan verdedigen. Goed overzicht gehad voor je medespelers. Veel schoten richting doel ook. Ook jij weet wat je kan, blijf oefenen om nog beter te worden.
 
Sep: Vandaag voor de 2e keer meegedaan dit seizoen. Je hebt je ontwikkeld als een zeer behendige speler. Het viel niet op dat je niet in dit team zit eigenlijk. Leuke passes gegeven en 3x gescoord. Potentie heb je genoeg, dat is duidelijk. Bedankt voor het meedoen vandaag.
 
Jullie trotse coach!